10 °C Antwerp, BE
zondag 5 mei 2024

10-koppig Antwerp wint met 2-3 op STVV

STVV vloog er zondagnamiddag meteen in tegen Antwerp, na amper 2 minuten zorgde Seung-Woo Lee voor de openingsgoal. Een kwartier later zette Antwerp de stand weer gelijk dankzij een doelpunt van Simen Juklerød. STVV liet het hoofd echter niet hangen, opnieuw was het Seung-Woo Lee die voor een doelpunt zorgde. In de 23ste minuut werd het 2-1, maar Abdoulaye Seck van Antwerp maakte in de 33ste minuut de stand weer gelijk.

Hoe goed de eerste helft ook was, na de rust was de fun eruit voor de aanwezige fans. Zowel Antwerp als STVV stelden teleur. In de 72ste minuut krijgt Dylan Batubinsika voor de tweede keer een gele kaart en mag hij gaan douchen. Er viel trouwens nog een tweede rode kaart, deze keer voor de vervangen Mory Konaté, dat was nadat Simen Juklerød er 2-3 van maakte, meteen ook de eindstand van STVV-Antwerp.