10 °C Antwerp, BE
woensdag 23 oktober 2024
10 °C Antwerp, BE
woensdag 23 oktober 2024

Riadh Bahri: “Ik dacht dat ik de dans ontsprongen was”

Maar helaas…

Foto: Play4

Een deelname aan ‘Over De Oceaan’ is leuk, maar het loopt niet bij iedereen van een leien dakje. Niet iedereen is gemaakt om veel tijd op zee door te brengen en als je ook nog eens slaaptekort hebt, al helemaal niet.

Riadh Bahri wilde zich wapenen tegen zeeziekte en nam voor zijn vertrek en de eerste drie dagen op zee een pil tegen de zeeziekte.

“Jeroom en Clara (Cleymans, red.) waren toen ziek, terwijl Steven en Celine (Van Gucht en Van Ouytsel, red.) amper last hadden. Na drie dagen dacht ik: ‘Ik denk dat ik de dans ontsprongen ben, ik ga niet meer ziek worden.’ Dus stopte ik in de ochtend van de vierde dag met de pillen en tegen de avond zag ik de sterren en planeten draaien alsof ik drugs had genomen. Mijn lichaam had nog niet kunnen wennen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Naast ‘Over De Oceaan’ zagen we Riadh ook zijn opwachting maken in het nieuwe ‘Sterregem’. Riadh vertelt waarom hij denkt dat VTM heeft gevraagd.

“Ze zullen denken dat ik de enige zot op de nieuwsredactie ben die zulke fratsen durft uit te halen, zeker? Al is nu duidelijk geworden dat Wim De Vilder ook in een pak durft te kruipen. Ik ben er echt niet vies van om af en toe wat anders te doen.”

Nieuws247.be