17 °C Antwerp, BE
dinsdag 30 april 2024
17 °C Antwerp, BE
dinsdag 30 april 2024

Floris van Bommel brengt exclusieve collectie uit met Robin van Persie

Voetbalfans der Lage Landen verzamel u, want Floris van Bommel heeft samen met voetballegende Robin van Persie een schoenencollectie ontwikkeld die dit najaar gelanceerd wordt. Het gaat om een exclusieve collectie die bestaat uit 3 stijlen die elk Robin’s persoonlijke smaak weerspiegelen. Eentje voor de stijlvolle voetbalfanaat!

In Nederland is van Persie, als ex-aanvoerder van het Nederlandse elftal, een ware held. Maar ook bij de gemiddelde Belgische m/v op straat doet deze sporter een belletje rinkelen. Naast voetballen heeft deze man ook duidelijk een neus voor mode.
“Het was een superleuk proces om, samen met Floris en zijn team, tot deze collectie te komen. De drie modellen zijn een perfecte weerspiegeling van waar ik persoonlijk van houd. Casual met een sportieve touch.’’ – Robin van Persie
Robin en Floris creëerden, in nauwe samenwerking, voor deze capsulecollectie 3 modellen. Helemaal naar de smaak van Robin maar uiteraard steeds met de typische signature touch van Floris.

High top sneaker
Custom designed voor Robin van Persie: een cleane hightop sneaker opgebouwd uit verschillende witte en offwhite materialen. Donkerblauwe detailleringen breken dit wit en geven de schoen zijn eigen karakter. De ingetogen styling van de boot contrasteert mooi met het stoerdere silhouet dat beïnvloed is door hightop basketball sneakers. Op de tong, zijkant en onderkant van de schoen is ‘Floris van Bommel x Robin’ branding zichtbaar.

Tennis sneaker
Deze sneaker vindt zijn inspiratie in jaren ’80 tennisschoenen. Het silhouette wordt bepaald door de strakke rijgsluiting, een slanke lijn van grijs nubuck langs de zoolrand en de opkrullende hiel van donkerbruin nubuck met croco embossing. De drie rijtjes perforatie op het lichtgrijze voorblad voegen wat luchtigheid toe aan het ontwerp. Op de tong is het ‘Floris van Bommel x Robin’ logo aangebracht op een leverkleurig label van mooi glad kalfsleer.

Desert boot
‘Classics never go out of style’. Samen met Robin gaf Floris van Bommel enkele strakke updates aan deze tijdloze klassieker. Dit desert boot model heeft een sportief onderwerk gekregen. De hiel is afgewerkt met donkerbruin Nubuck dat voorzien is van een Croco embossing. Leuk detail: deze schoen is van oorsprong geen ‘Floris van Bommel’, maar een klassieke ‘Van Bommel’ stijl, dus werd op de zijkant het historische metalen ‘VB’ tagje aangebracht. Exclusive much!

De 3 modellen zijn vanaf 4 november in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de webshops van Robin van Persie, Floris van Bommel en De Bijenkorf. In de winkelstraat zijn de schoenen te vinden bij De Bijenkorf Rotterdam en Amsterdam en in alle Floris van Bommel Brandstores.

Nieuws247.be