13 °C Antwerp, BE
dinsdag 30 april 2024
13 °C Antwerp, BE
dinsdag 30 april 2024

Sarah De Bie: “Georges springt een gat in de lucht als hij het Facetime-geluidje hoort”

Sarah De Bie: “Georges springt een gat in de lucht als hij het Facetime-geluidje hoort”

Foto: Photo News

Sarah De Bie geeft in Nu, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad toe dat het voor haar en zoontje Georges best lastig is als Wout weer eens voor langere tijd op stage vertrekt of een rittenkoers gaat rijden. “Maar het is niet omdat Wout in Spanje is, dat er geen liefde is.”

“Georges springt een gat in de lucht als hij het Facetime-geluidje hoort en weet dat hij papa zal zien. Hij snapte dat heel snel”, glimlacht de trotse mama.

Zelf zou ze het erg moeilijk vinden om Georges twee weken achter te laten, maar het hoort nu eenmaal bij de job van de wielrenner.

Dat ze vaak alleen is, wil Sarah zeker niet vergelijken met dames die écht alleenstaand zijn. “Ook al is hij er niet, de steun is er altijd. Alleenstaande mama’s moeten het altijd alleen doen. Die kunnen niet eens bellen”, klinkt het nuchter bij de wielrennersvrouw in Nu, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad.

“Ik heb super veel respect voor alleenstaande mama’s. Ik moet mijn zoon vaak alleen in bed steken. Maar zij moeten hun kind altijd alleen in bed steken.”

Nieuws247.be