22 °C Antwerp, BE
donderdag 19 september 2024
22 °C Antwerp, BE
donderdag 19 september 2024

Magali over het nieuwe Planckaert project

“Dit is iets van ons tweeën”

Foto: VTM

Dat de Planckaerts niet terugdeinzen van grote projecten, dat is ondertussen algemeen geweten. Deze week vertelt Magali over hun nieuwste opdracht in Dag Allemaal. “De bedoeling is om de bus om te bouwen tot een camper”, vertelt ze trots.

Momenteel weet het koppel nog niet of ze deze later zelf gaan gebruiken om op vakantie te gaan of dat ze deze gaan verhuren. Dit zijn sowieso zorgen voor later want er is naar eigen zeggen nog wel wat werk aan.

Oudste zoon Devon heeft de handige Harry genen duidelijk van zijn vader geërfd, want volgens mama Magali is haar zoon er al flink mee aan de slag gegaan.

“Toen Francesco en ik jong waren, trokken wij er vaak op uit met een Chevy Van en sliepen wij waar we zin hadden.” Zegt Magali. “Met Devon deden we dat ook nog, maar met drie kinderen is dat niet meer mogelijk. We hadden al een paar keer een ingerichte bus zien passeren en hadden iets van: “Da’s echt iets voor ons!”

“Het zal ook een handig ding zijn om naar Frankrijk te gaan, dan kan de rest wat rusten terwijl wij naar ginds rijden.”, besluit ze.

Nieuws247.be