26 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022
26 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022

An Swartenbroekx: “Ik dacht niet dat ik op die manier iemand kon missen”

Photo News

Enkele weken geleden verhuisde An Swartenbroekx naar Spanje. Ze maakte haar grote droom waar en ze kocht samen met haar man een huis in Spanje. Op 11 juli moest het huis helemaal bewoonbaar zijn, zodat ze er haar verjaardag kon vieren. Bovendien is het ook nog eens de huwelijksverjaardag van haar en Guido.

An herinnert zich het huwelijksaanzoek nog goed. Want ze zei de eerste keer ‘nee’. “We waren nog maar een paar maanden samen toen Guido mij al een aanzoek deed. Ik zei toen ‘nee’. Het was te vroeg. Nadien volgde toch nog een stevige vrijpartij”, lacht An in Story.

Maar An veranderde al heel snel van gedacht. “Guido moest enkele maanden later naar het buitenland. Ik dacht dat hij al ergens boven de wolken hing en ik stuurde een sms: ‘Wil je met mij trouwen?’ Maar zijn vliegtuig stond nog op het tarmac. Tien seconden later biepte mijn gsm: ‘Ok.X”

Het huis raakte voor 11 juli niet helemaal af, maar haar verjaardag vieren deed An toch samen met haar kinderen. Een moment van intens geluk voor An. Want haar kinderen zijn in België blijven wonen.

“Ik beweerde altijd dat het woord ‘missen’ vaak verkeerd gebruikt wordt. Dat je alleen iemand mist als die persoon niet meer leeft. Nu moet ik toegeven: je kan ook iemand missen die nog wel in je leven is – maar op een flinke afstand!”

Nieuws247.be