17 °C Antwerp, BE
donderdag 2 mei 2024

Antwerp haalt 0-2 achterstand op

De supporters van Antwerp beleefden niet meteen de meest vrolijke avond van de voetbalcompetitie tegen KAS Eupen. De bezoekers kregen net voor de rust een penalty voor het met de hand raken van de bal in strafschopgebied. Smail Prevljak van Eupen stelt niet teleur en trapt de bal in de netten.

De tweede helft is nog maar net bezig of Knowledge Musona maakt er 0-2 van voor Eupen. Antwerp is niet goed bezig, de supporters schreeuwen hun ploeg naar de andere kant van het veld en dat lijkt te lukken. In de 62ste minuut maakt Junior Pius er 1-2 van. Antwerpen krijgt terug vertrouwen in de zaak en ruikt de overwinning. Pius slaagt er in de 77ste minuut in om de dubbele achterstand om te zetten in een gelijkspel. Wanneer Bruni Nsimba in de 84ste minuut de derde goal voor Antwerp maakt, is de vreugde van korte duur: de Mbokani stond offside.
2-2 is dan ook de eindstand in Antwerp-Eupen. Antwerp heeft 8 punten uit 6 wedstrijden, Eupen blijft op 7 punten staan.