26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 15 maart 2022
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 15 maart 2022

Aqualibi vervroegt heropening

Foto: Aqualibi

Goed nieuws voor wie een bijkomende activiteit zoekt voor de extra vakantiedagen, want Aqualibi heropent de deuren al op maandag 20 december. Het waterpark raadt aan om een bezoek tijdig online te reserveren wegens de beperkte bezoekerscapaciteit.

Eind november kondigde Aqualibi aan de deuren op 25 december weer te openen, na een sluiting van 5 maanden omwille van de watersnood midden juli. De herstellingswerken zijn eerder afgerond, waardoor het waterpak al vanaf maandag 20 december opnieuw bezoekers kan verwelkomen. Aqualibi zal tijdens de kerstvakantie (t.e.m. 9 januari 2022) elke dag open zijn, feestdagen inbegrepen.

Het waterpark beperkt zijn bezoekerscapaciteit als antwoord op de huidige gezondheidssituatie. Iedereen – ook abonnementhouders – dient daarom zijn bezoek online te reserveren. Aqualibi raadt aan om een bezoek tijdens de kerstvakantie tijdig te boeken.

Naast een verplichte reservatie zijn ook de volgende maatregelen van toepassing:

Er geldt een mondmaskerplicht voor alle bezoekers vanaf 6 jaar vanaf de aankomst tot in de kleedkamer, van de kleedkamer tot de uitgang en bij verplaatsingen in het restaurant.
Voor alle praktische informatie (openingstijden, tickets, veelgestelde vragen…) kan u terecht op de website www.aqualibi.be/nl


Nieuws247.be