17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024
17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024

Bekende actrice werd getroffen door levensbedreigende ziekte

Bekende actrice werd getroffen door levensbedreigende ziekte

Foto: VTM

Vandaag kent zowat heel Vlaanderen actrice Ini Massez dankzij haar rollen in reeksen als ‘Familie’, ‘Rough Diamonds’ en ‘Zie mij graag’. Maar voor hetzelfde geld was het nooit zover gekomen. Op haar 20ste werd de actrice immers getroffen door een levensbedreigende, slepende ziekte aan de schildklier. Een ingrijpende gebeurtenis die haar leven op z’n kop zette. 

“In een flits zag ik dat ik al heel m’n leven een denkbeeldige koord rond m’n nek had”, vertelt ze daar over in Dag Allemaal. “Ik was altijd lief, braaf en vrolijk geweest. Zelfs als het niet zo goed met me ging, deed ik nog altijd opgewekt. Daardoor had ik het pakket ‘verdriet’ weggestopt”, aldus Ini. “Maar het leven is berg én dal. Ik hoef geen dingen meer onder de mat te vegen. Het is misschien raar om te zeggen, maar ik ben dankbaar dat ik ziek geworden ben.”

En vandaag denkt de actrice er nog precies hetzelfde over: “’Mijn ziekte is een eyeopener geweest. In plaats van anderen te pleasen en te voldoen aan de verwachtingen van de buitenwereld, begon ik eindelijk aan mezelf te denken”, zegt ze.

Nieuws247.be