17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024
17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024

“Broer Conner Rousseau 100 miljoen rijker”

“Broer Conner Rousseau 100 miljoen rijker”

Foto: VTM

Conner Rousseau kennen we allemaal. Maar wie is Steve Rousseau, de ‘grote broer’ van de politicus? Hij blijkt nu plots 100 miljoen rijker te zijn. wat is er aan de hand?

“Steve Rousseau (51) heeft zijn HR-bedrijf verkocht. Zijn winst: niet minder dan 100 miljoen”, lezen we in Het Nieuwsblad. Wie is die halfbroer van Conner Rousseau?

“Steve Rousseau mag dan twintig jaar ouder zijn dan Conner, de halfbroers hebben wel wat gemeen.” Volgens Het Nieuwsblad stroomt er ook bij Steve rood bloed door de aderen, maar dan wel met een kapitalistisch randje. Zo bleek onlangs nog…

De West-Vlaamse ondernemer zette onlangs nog zijn handtekening gezet onder een deal van een half miljard euro. En daarvan verdwijnt 100 miljoen euro rechtstreeks in zijn zakken… Hoe kant dat?

Rousseau heeft zijn HR-bedrijf ‘World of Talents’ verkocht aan een Britse investeringsmaatschappij. En dat is al de tweede keer dat hij met dat bedrijf langs de kassa passeert nadat hij eerder al een meerderheid van de aandelen verkocht aan miljardair Filip Balcaen. De cijfers spreken voor zich…

“Nu casht hij nog eens. Winst voor Rousseau: naar verluidt 100 miljoen euro. Belastingvrij”, lezen we in Het Nieuwsblad.

Nieuws247.be