26 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 juni 2022
26 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 juni 2022

Celine Van Ouytsel betrokken bij zwaar ongeval: “de pijn was ondraaglijk”

Foto: DPG Media

Je zou het haar niet onmiddellijk meegeven, maar Celine Van Ouytsel nam afgelopen voorjaar deel aan ‘De Vuilste Jobs Van Vlaanderen’. In dat programma begeleiden BV’s echte stielmannen of vrouwen die niet bepaald de meest hygiënische werkplek bemannen. Ze vertelt wat er haar overkwam in Dag Allemaal.

In 2021 werd ze verkozen tot mooiste meisje van ons land. Ze kreeg het kroontje van Miss België aangemeten en vertegenwoordigde een jaar lang de schoonheid van onze Belgische dames.

Na haar Miss-avontuur en haar rechtenstudies, besloot ze de stap te nemen om zelfstandige te worden. Dat deed ze zonder al te veel zorgen, want ze had immers nog steeds haar diploma om op terug te vallen.

Als zelfstandige ambieerde ze een carrière in de media, zoals zovele Missen voor haar. Nu ze de vaste sidekick is van Gert en James in ‘De Cooke & Verhulst Show”, lijkt die missie geslaagd.

Ze is daarnaast niet schuw van een uitdaging. Voor het programma ‘De Vuilste Jobs Van Vlaanderen’ moest ze mee op pad met een duo professionele ontstoppers. Toen ze zelf de waterslang ter hand nam, ging het mis en brak ze haar elleboog. “Ik hield me sterk, maar de pijn was ondraaglijk. Gelukkig is, op een groot litteken na, mijn elleboog helemaal hersteld”, reageert ze opgelucht.

Nieuws247.be