8 °C Antwerp, BE
woensdag 24 april 2024
8 °C Antwerp, BE
woensdag 24 april 2024

Celine Van Ouytsel: “Het was oneerlijke concurrentie”

Celine Van Ouytsel: “Het was oneerlijke concurrentie”

Foto: VTM

Toen Celine Van Ouytsel meedeed aan Miss België beleefde ze niet alleen een van de mooiste momenten van haar leven, maar ook een van de meest gênante momenten van haar leven.

Ieder herinnert zich ongetwijfeld nog het moment waarop Celine een beha verloor toen ze van de trap donderde tijdens de liveshow.

“Niet de mijne, we weten nog altijd niet van wie die was. Veel mensen zeiden dat ik opzettelijk viel om in de belangstelling te staan, maar dan had ik iets eleganters gekozen. Dat voorval haalde zelfs The Daily Mail . Dat van die beha zag ik pas achteraf op de beelden. De val: gewoon doordoen. Wat moet je doen, huilen? Ik dacht wel dat mijn winstkansen weg waren. Daardoor viel alle stress weg en genoot ik van die show”, zegt ze in Gazet van Antwerpen.

Celine werd van in het begin uitgeroepen tot favoriet en dat maakte de periode voor de missverkiezing niet bepaald aangenaam.

“Ik had toen al veel volgers op Instagram. Sommige mensen schreeuwden dat het oneerlijke concurrentie was. Op zulke momenten moet je sterk in je schoenen staan. Ik hield aan dat avontuur enkele kennissen over, maar niet veel. Ik herinner me dat er tijdens de generale repetitie iemand achter me stond en me toefluisterde dat ik zeker niet zou winnen. En dan moet je opgaan en doen alsof je niks hebt gehoord. Ik wil graag opkomen voor de vrouwen, maar het is jammer dat een van onze grootste vijanden vaak ons eigen geslacht is.”

Nieuws247.be