26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 2 augustus 2022
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 2 augustus 2022

Coldplay neemt muziekprogrammatie MIVB over

MIVB zorgt voor aangepaste muziek.

Foto: MIVB

De MIVB zal het nieuwe album van de band laten horen op concertdagen in haar metrostations. Reizigers en fans van de band zullen tussen 16 en 20 uur kunnen luisteren naar een playlist van de nieuwste Coldplay-nummers. Ook na hun optreden in het Koning Boudewijnstadion zal hun muziek in de stations te horen zijn.

Reizigers zullen ook verrast worden door een speciaal opgenomen boodschap van de leadzanger van Coldplay. Chris Martin spreekt zijn fans rechtstreeks toe en bedankt hen dat ze het openbaar vervoer gebruiken om het concert bij te wonen. Deze exclusieve boodschap wordt tweemaal per uur uitgezonden in de metrostations op de concertdagen en dit tussen 16 en 20 uur.

Iedereen met een concertticket ontving een Event Pass-code. Met deze code kan de concertganger bij een GO-ticketautomaat een gratis heen-en-terugticket afhalen voor het MIVB-net, geldig op de dag van het concert. Het personeel van de MIVB zal in het Zuidstation aanwezig zijn om informatie te verstrekken en toeschouwers te helpen die hun heen-en-terugticket willen afhalen.

Op alle vier concertdagen worden tienduizenden toeschouwers verwacht in het Koning Boudewijnstadion, dat vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Om de verwachte toestroom van reizigers op te vangen en de fans in staat te stellen het concert gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken, stelt de MIVB in samenwerking met de politie en de organisatoren opnieuw haar maatregelen voor grote evenementen op de Heizel in.

Metrolijn 2 wordt verlengd tot Koning Boudewijn (volgens het traject van metrolijn 6) van 17 tot 00.30 uur. Tot 00.30 uur zal er elke 5 minuten een metro rijden op de twee lijnen. De metrolijnen 1 en 5 zullen tussen 23 uur en het einde van de dienst ook worden versterkt in de richting van het stadscentrum, met een metro om de tien minuten.

Ook op het terrein, rond het stadion en in de stations zal personeel van de MIVB aanwezig zijn om toeschouwers die met het openbaar vervoer naar het stadion komen en na het concert met het openbaar vervoer vertrekken, wegwijs te maken en te begeleiden.

Nieuws247.be