15 °C Antwerp, BE
vrijdag 24 mei 2024
15 °C Antwerp, BE
vrijdag 24 mei 2024

Conner Rousseau: “dit is mijn geheim wapen”

Foto: VRT

Conner Rousseau heeft in Het Nieuwsblad onthult met welk geheim wapen zijn fysieke en mentale gezondheid op peil houdt.

De Vooruit-voorzitter begon in maart 2020 met ‘intermittent living’, een levensstijl die in Vlaanderen gelanceerd werd door Siebe Hannosset, gewezen performancecoach bij Club Brugge.

Intermittent fasting kennen we ondertussen wel allemaal. Bij ‘intermittent fasting’ eet je 12 of 14 of 16 uur niéts. Maar ‘intermittent living’ gaat nog een stap verder met ijsbaden, saunabeurten, ademhalingsoefeningen en nog heel wat meer. Conner Rousseau is er fan van. Rousseau noemt het zelfs zijn ‘geheime wapen’.

“Mentaal weer topfit zijn, dat interesseerde me vooral”, vertelt Conner Rousseau in Het Nieuwsblad wat hem het meest aansprak toen hij het werk van Siebe Hannosset ontdekte via Instagram. En het wérkte…

“Ik moet zeggen: drie maanden nadat ik met Siebe (online) begon samen te werken, voelde ik me mentaal frisser dan ooit. En zag ik er goed uit”, aldus de Vooruit-politicus. Het hielp hem zelfs bij de regeringsonderhandeling…

“Tijdens de regeringsonderhandelingen, toen ik ook nog eens preformateur werd (in september 2020, red.), was intermittent living een beetje mijn geheime wapen”, onthult Conner Rousseau in Het Nieuwsblad.

Nieuws247.be