9 °C Antwerp, BE
woensdag 24 april 2024
9 °C Antwerp, BE
woensdag 24 april 2024

Conner Rousseau: “is dat de schuld van Niels Destadsbader?”

Conner Rousseau: “is dat de schuld van Niels Destadsbader?”

Foto: Play4

Conner Rousseau heeft een nieuw voorstel gelanceerd en daarbij doet de Vooruit-voorzitter een opvallende uitspraak over Niels Destadsbader. Wat is er aan de hand?

Voor Conner Rousseau is het duidelijk dat werken meer moet opleveren. Lasten op arbeid moeten lager maar waar gaan de socialisten daarvoor het geld vinden? 

Rousseau is het beu te horen dat daarvoor geen geld is: “De rijkste mens ter wereld woont niet in Zwitserland of op de Bahama’s, maar in België. Een groot deel van zijn fortuin zit hier in Belgische vennootschappen”, publiceert Het Nieuwsblad een uitspraak van Conner Rousseau. En daar is één duidelijke reden voor…

“Ik kan u één ding zeggen: hij heeft zijn geld niet naar hier gebracht omdat hij graag frietjes eet of omdat hij zot is van Niels Destadsbader. Wel omdat hij België ziet als een fiscaal paradijs.” En dan is de oplossing van Conner Rousseau duidelijk…

De socialisten van Conner Rousseau willen op termijn dan ook een belasting invoeren op meerwaarden uit aandelen, lezen we in Het Nieuwsblad.

Nieuws247.be