9 °C Antwerp, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerp, BE
woensdag 28 februari 2024

“Conner Rousseau laat Deborah in tranen achter”

“Conner Rousseau laat Deborah in tranen achter”

Foto: Photonews

Heeft Conner Rousseau opnieuw voor problemen gezorgd? Wat is er aan de hand met ‘zijn’ Deborah?

De politiediensten hebben er genoeg van dat politici met hun sollen. Na ‘pi-pi-gate’ met minister van Justitie Vincent Van Quickenborne en ‘Conner-gate’ met Conner Rousseau, halen de politievakbonden zwaar uit. Dit moet stoppen! Maar wat is de rol van Deborah in dit alles?

“Het gevoel leeft al lang, en deze feiten bevestigen het onbehaaglijk gevoel, dat er een bijzondere minachting bestaat vanuit politieke hoek ten aanzien van de politiediensten”, schrijft de politievakbond VSOA in een open brief waaruit Het Laatste Nieuws fragmenten publiceert. Vooral één uitspraak zou bij de politie in het verkeerde keelgat zijn geschoten…

Conner Rousseau zou in zijn ‘zattemansklap’ de politie verweten hebben dat ze te veel verdienen voor wat ze maar doen. Maar een jonge inspecteur houdt voor overuren netto slechts zo’n 10 euro per uur over. En dan stelt de politie zich één vraag?

Wat zou Deborah – de gekende kassierster waar Conner Rousseau graag naar verwijst – van deze beweringen vinden?

“Ook ‘Deborah’ komt voor die prijs niet graag meer uit haar huis. Laat staan in het weekend, dat ze dit in weer en wind zou doen, en voor die prijs soms haar eigen leven zou riskeren en te zorgen voor een veilige maatschappij”, klinkt het misnoegd bij de politievakbond over de recente problemen met politici.

Nieuws247.be