21 °C Antwerp, BE
vrijdag 19 juli 2024
21 °C Antwerp, BE
vrijdag 19 juli 2024

Denkt ‘Familie’-actrice Jasmijn Van Hoof aan kinderen?

Denkt ‘Familie’-actrice Jasmijn Van Hoof aan kinderen?

Foto: VTM

Niet alleen voor haar ‘Familie’-personage Stefanie ziet haar leven er plots behoorlijk anders uit bij haar terugkeer in de serie, met een nieuwe plusmoeder en bijhorende -broers en zus, ook het leven van actrice Jasmijn Van Hoof zelf ziet er behoorlijk anders uit dan ten tijde van haar exit ruim twee jaar geleden. Dat lezen we in Dag Allemaal

“Ik heb vrij kort na mijn exit bij ‘Familie’ mijn vriend leren kennen”, vertelt Jasmijn. “Maar hij heeft niets met de showbizz te maken. Ik kende hem al van in mijn jeugd, hij komt uit dezelfde streek. Dat voelde snel heel goed, en nu nog. Het is een heel rustige, stabiele, fijne relatie. We hebben intussen ook samen een huis gekocht, met best wat kamers”, klinkt het.

Over of dit ook betekent of het jonge koppel werk wil maken van kinderen, zegt de actrice het volgende: “Ik ben net 33 geworden, en dan begin je ineens die vraag te krijgen, maar we hebben allebei niet per se een kinderwens”, meent ze. “We sluiten het niet uit, maar we zien wel. Op dit moment zijn we die slaapkamers vol aan het steken met hobbymateriaal, dat vinden we ook leuk.”

Nieuws247.be