22 °C Antwerp, BE
donderdag 24 augustus 2023
22 °C Antwerp, BE
donderdag 24 augustus 2023

Geldtip van Paul D’Hoore: “dit is hét aandeel van de eeuw”

Foto: VTM

Paul D’Hoore kent niet veel aandelen waarvoor hij zijn hand in het vuur zou steken, maar één aandeel is voor hem toch ‘het steraandeel van de eeuw’. Eentje dat je kan kopen met een gerust hart en nooit meer naar moet omkijken. Is dit dé manier om rijk te worden?

Kan je op de beurs een aandeel kopen dat het komende decennium goed zal presteren? Dat is niet zo eenvoudig, meent financieel expert Paul D’Hoore. Al is er wel één – verrassend – aandeel dat in aanmerking komt…

“Ze moeten bestand zijn tegen de grillen van de mode én technologische evoluties moeiteloos kunnen doorstaan”, poneert Paul D’Hoore in Het Laatste Nieuws enkele voorwaarden waaraan zo’n steraandeel moet voldoen.

“Mijn ‘aandeel van de eeuw’ is Lotus Bakeries. De onderneming bakt en verkoopt koekjes. Het stérproduct is Biscoff. Dat is een samentrekking van de Engelse worden biscuit en coffee. Het gaat inderdaad om ‘een koekje bij de koffie’. Een simpel speculooskoekje”, aldus Paul D’Hoore over zijn verrassende keuze. Al wil de financieel expert één belangrijk element benadrukken…

“Ook met de allerbeste ondernemingen kan het ooit fout lopen”, benadrukt Paul D’Hoore in Het Laatste Nieuws. “Je moet het aandeel dus wel een beetje opvolgen. Maar je hoeft er zeker niet dagelijks mee bezig te zijn. Af en toe eens kijken of alles nog naar wens verloopt, is ruimschoots voldoende.”

Nieuws247.be