13 °C Antwerp, BE
maandag 6 mei 2024

Genk wint met 4-0 van Eupen

KRC Genk lijkt weer het juiste spoor gevonden te hebben in de nationale competitie. Tijdens de elfde speeldag won Genk met 4-0 van KAS Eupen. Met dank aan een vroege penalty, na 6 minuten al, het resultaat van een fout op Theo Bongonda in de 16 meter. Paul Onuachu trapte de thuisploeg op voorsprong. Eupen speelde een goede eerste helft en slaagde erin om de 1-0 tot aan de rust op de bordjes te houden. Maar eens er weer gespeeld werd, drukte KRC Genk de stempel. De peptalk in de kleedkamers zorgde al na twee minuten voor een tweede doelpunt voor de thuisploeg. Cyriel Dessers scoorde de 2-0, Theo Bongonda maakte er nog 3-0 en 4-0 van. Mokerslag voor Eupen, een meevaller voor Genk dat voorlopig op de vierde plaats staat.