14 °C Antwerp, BE
maandag 28 augustus 2023
14 °C Antwerp, BE
maandag 28 augustus 2023

Gerechtelijk onderzoek tegen Conner Rousseau?

Gerechtelijk onderzoek tegen Conner Rousseau?

Foto: VRT

Conner Rousseau gaf in zijn veelbesproken filmpje waarin hij zich outte toe dat hij zich als ‘opgejaagd wild’ voelde. En dan komt er een opvallende onthulling naar boven die de politicus handig verzweeg…

De voorbije weken gonsde het van de geruchten dat Conner Rousseau betrokken zou zijn bij grensoverschrijdend gedrag. Er kwamen twee meldingen binnen bij het parket…

“De geruchten kregen rugwind door twee meldingen bij het parket over Rousseau rond grensoverschrijdend gedrag bij minderjarige jongens”, lezen we in Het Nieuwsblad. Hoeveel waarheid schuilt er in die klachten?

Eén klacht werd alvast geseponeerd omdat het niet om strafbare feiten zou gaat. “Dit ruikt naar een heksenjacht tegen de heer Rousseau”, reageert advocate Christine Mussche in Het Nieuwsblad. Wat met die andere zaak?

Voorlopig gaat het daar om een ‘opsporingsonderzoek’ door de federale gerechtelijke politie waarbij onderzocht wordt of het daadwerkelijk om strafbare feiten gaat, reageert parketwoordvoerder Kristof Aerts in  Het Nieuwsblad.

Nieuws247.be