26 °C Antwerpen, BE
zaterdag 16 april 2022
26 °C Antwerpen, BE
zaterdag 16 april 2022

Gordon: “Ik had dit niet meer verwacht”

Foto: DPG Media

Gordon is sinds zeven weken terug gelukkig in de liefde. De gelukkige is de 25 jarige Jeffrey. Hoewel Gordon zichzelf had voorgenomen om geen jongere kerel meer te nemen, is hij toch weer voor een 28 jaar jonger exemplaar gevallen. “Ik ga niet meer voor zo’n jonge kerel zei ik tegen mezelf, dat schiet niet op. Maar op liefde staat geen leeftijd”, lacht Gordon in Dag Allemaal.

Dat Gordon een nieuwe liefde had in zijn leven, dat werd rap opgepikt door de pers. “Het stomme is natuurlijk weer dat je dingen leest als ‘toyboy’ of ‘pedofiel’. Dat maakt het zo ontzettend jammer, want eigenlijk zouden we alle twee onze liefde voor elkaar van de daken willen schreeuwen. Maar nu houden we het dus gewoon even lekker voor onszelf en zien we wel wanneer we naar buiten komen.”

Gordon trekt zich de commentaren harder aan dan we van hem zouden verwachten. En laat de liefde niet het enige zijn waarop Gordon heel wat commentaar krijgt te verduren. Ook op zijn passage als jurylid in ‘K2 zoekt K3’ kreeg Gordon al heel wat kritiek, nog voor hij op televisie was verschenen. Hij werd omschreven als ‘een olifant in een porseleinwinkel’. “De chemie tussen mij en Ingeborg was er vanaf de eerste seconde, de contradictie is magisch. Ze is zo’n leuke vrouw. Ik kende haar van het Songfestival. Zij wil niet meer herinnerd worden aan ‘Door de wind’, maar daar plaag ik haar dan de hele tijd mee”, lacht Gordon.

Gordon neemt geen blad voor de mond en dat was ook te merken in de eerste aflevering van ‘K2 zoekt K3’. De kritiek van de kijkers op Gordon was niet mals. “Och, ik heb er wel verstand van om iemand te beoordelen die in zo’n groepje moet komen. Ik heb tien jaar ‘Holland’s Got Talent’ gedaan, ‘Idols’, ‘X-Factor’… Ik ben door de wol geverfd. Kijk naar het plaatje van K3, ik weet precies wat daar wel of niet bij past. En dat we deze keer kunnen kiezen tussen meisjes en jongens of zelfs genderneutraal? Wat een verrijking!”, aldus Gordon.

Nieuws247.be