10 °C Antwerp, BE
woensdag 28 februari 2024
10 °C Antwerp, BE
woensdag 28 februari 2024

Hier wordt Elodie Gabias onzeker van

Hier wordt Elodie Gabias onzeker van

Foto: VTM

Elodie Gabias heeft nog nooit een echte relatie gehad en ook op intiem vlak moet ze nog veel leren zegt ze. “Met m’n maagdelijkheid is het gesteld zoals met m’n relatiestatus: ik heb al wel seks gehad, maar nog nooit binnen een lange, liefdevolle relatie. In die zin voel ik mezelf nog maagd.”

Al moet ze wel bekennen al eens een avontuurtje beleefd te hebben. “Ik zat op café en van het één kwam het ander. Ik weet zelfs niet meer hoe hij heette. In nuchtere toestand had ik het nooit gekund. Nu ik amper nog drink, komt zo’n zatte onenightstand er zéker niet meer van. Het is dichtgegroeid daarbeneden.”, vertelt ze in ‘Humo’. “Ach, ik was jong en onbezonnen. Ik heb er geen spijt van, al ben ik wel blij dat het pas op m’n 19de is gebeurd. Als hetzelfde zich had afgespeeld op m’n 15de, had ik er een ander gevoel aan overgehouden.”, gaat ze verder. Ergens voelt ze wel dat het tijd wordt voor een echte relatie.

“Soms krijg ik een opstoot van paniek en begin ik driftig te swipen op Bumble. Ik ga graag op dates. Het is leuk om mensen te leren kennen, zelfs al wordt het niks.” Het gebrek aan ervaring bij haar speelt haar dan ook parten. “De meeste van mijn vrienden weten al hoe seks binnen een relatie voelt. Dus ik ben een newbie, en dat maakt me onzeker.”, laat Elodie Gabias nog weten.

Nieuws247.be