10 °C Antwerp, BE
woensdag 28 februari 2024
10 °C Antwerp, BE
woensdag 28 februari 2024

Hiermee wil Elodie Gabias haar man op de proef stellen

Hiermee wil Elodie Gabias haar man op de proef stellen

Foto: PhotoNews

Voor Elodie Gabias bestaat het leven tot hiertoe nog vooral uit plezier maken. Volwassen worden zal dan ook op haar manier zijn. “Misschien is volwassen worden: weten wanneer je het kind naar buiten mag laten en wanneer niet. Wat voelt beter dan plots zomaar de slappe lach krijgen? Ik wil dat nooit verliezen.”

Ze woont ook nog thuis en heeft nog nooit een echte relatie gehad. “Mijn enige relatie dateert van toen ik 18 was. Ze heeft drie maanden geduurd, waarvan ik het grootste deel op reis was. Dat telt niet mee als echte relatie.”, biecht ze op in ‘Humo’. Toch heeft ze het er soms moeilijk mee. “Soms krijg ik een opstoot van paniek en begin ik driftig te swipen op Bumble. Ik ga graag op dates. Het is leuk om mensen te leren kennen, zelfs al wordt het niks.” In elk geval moet haar toekomstige wel omkunnen met haar online fratsen. “Maar ik begrijp wel dat ik dan wat beter zal moeten omspringen met mijn lichamelijkheid en met de hoeveelheid bloot die ik toon. Als je een relatie hebt, ben je toch deels van iemand anders.” Soms ziet ze haar werk als een soort van relatietest.

“Het is ook best moeilijk: ik zal iemand moeten vinden die openstaat voor mijn onlinefratsen. Ik zie mijn Instagram als een soort lakmoesproef: als hij die ziet en hij besluit te blijven, dán kan het iets worden.”, klinkt het nog.

Nieuws247.be