26 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 juni 2022
26 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 juni 2022

Hilde Crevits: “Dat zal niet gebeuren”

Hilde Crevits: “Dat zal niet gebeuren”

Foto: PhotoNews

Of het nu in juli of augustus is dat je op vakantie gaat, of je hebt je vakantie al achter de rug, vakantie is altijd leuk om naar uit te kijken. Terwijl de ene liever lekker lui aan het zwembad ligt, kiest iemand anders toch voor een iets actievere vakantie.

Wie ook dol is op vakantie, is minister Hilde Crevits. Voor haar hoeft een vakantie geen veertien dagen te duren. Ook een uurtje joggen of een middag wandelen aan zee voelt voor haar aan als vakantie.

“Alles wat de tijd in een andere dimensie brengt, is voor mij vakantie. En als ik thuiskom, heb ik ook een vakantiegevoel. Op een warme zomeravond gooi ik de ramen open en zit ik met een glas bubbels te genieten op ons terras”, vertelt ze in Nina.

Al reeds vijftien jaar lang is Crevits minister in de regering en heeft ze al heel wat ervaring opgedaan. Daardoor komt er voor de minister steeds meer en meer tijd vrij om te kunnen genieten.

“Ik word ook 55 en heb inderdaad al heel wat ervaring. Je hoeft minder uren voor iets te studeren en je hebt minder stress. Daardoor komt er wat meer tijd vrij om korte pauzes te nemen. Ik heb wel vakantie nodig, hoor. Al is het intussen geleden van toen de kinderen klein waren dat we nog eens drie weken op reis gingen. Ik verlang naar mijn vakantie nu, want nu gaan we maximaal tien dagen. Maar het werk helemaal loslaten, dat zal niet gebeuren.”

Nieuws247.be