21 °C Antwerp, BE
vrijdag 19 juli 2024
21 °C Antwerp, BE
vrijdag 19 juli 2024

Hoeveel kost het vakantiehuis van Filip en Mathilde?

Hoeveel kost het vakantiehuis van Filip en Mathilde?

Foto: DPG Media

Koning Filip en koningin Mathilde hebben een buitenverblijf op het Franse eiland Île d’Yeu waar ze hun gezinsvakanties doorbrengen. Maar hoeveel kostte dat vakantiehuis?

“Het is een naar koninklijke normen bescheiden stulpje, met vier slaapkamers”, lezen we in Het Laatste Nieuws. Ons koningspaar kocht het huis in 2019 en voelde er zich meteen thuis…

“Ze zijn er al jarenlang vaste vakantiegangers, vroeger huurden ze een huisje”, ontdekken we in Het Laatste Nieuws. Maar hoeveel betaalde ons koningspaar voor het vakantiehuis?

“Het is niet geweten hoeveel Filip en Mathilde hebben betaald voor het huisje, maar vergelijkbaar vastgoed wordt op Île d’Yeu verkocht voor circa 460.000 euro”, voegt Het Laatste Nieuws eraan toe.

Île d’Yeu is het meest afgelegen eiland van de Atlantische Oceaan op ons continent en ligt op 17 kilometer van de Franse kust ligt ter hoogte van Nantes. Een afgelegen plek waar Filip, Mathilde en hun kinderen zich veilig voelen en in alle anonimiteit kunnen genieten van hun vakanties.

Nieuws247.be