26 °C Antwerpen, BE
vrijdag 27 mei 2022
26 °C Antwerpen, BE
vrijdag 27 mei 2022

Jani Kazaltzis ontkent geruchten: “dat vond ik een stap te ver”

Jani Kazaltzis
Jan De Meuleneir / Photo News

In ‘Blind Gekocht’ gaat Jani Kazaltzis samen met een gezin op zoek naar hun geschikte droomwoning. Samen met Bart, Bea en Kelly probeert hij de deelnemers een plekje te bezorgen waar ze tot rust kunnen komen en waar ze de rust en gezelligheid vinden die ze nodig hebben.

En zo’n plekje heeft Jani zelf ook gevonden. Hij vond zijn droomwoning in Antwerpen. Hij woont op het Zuid, heerlijk in het groen en met alles dichtbij. Jani lijkt zijn leven volledig op de rails te hebben en genoot onlangs zelfs van een deugddoende vakantie in Mexico met Inge Onsea, die we kennen uit ‘De Verraders’.

Na thuiskomst werd Jani geconfronteerd met enkele social media volgers die vonden dat hij erg verdikt was. En die bodyshaming kwam hard aan bij Jani.

“In het verleden heb ik inderdaad wel eens fillers gebruikt, en ik sluit niet uit dat ik dat nog eens ga doen, dat is volledig mijn recht. Maar mij wijzen op vermoeide ogen en er opgeblazen uitzien, vond ik toch een stap te ver”, reageert Jani in Dag Allemaal.

Jani kan zijn volgers verzekeren dat hij niks heeft laten opspuiten en dat hij er anders niet over zou legen. “Ik voel me heel gelukkig in deze fase van mijn leven, ook al is dat met een paar kilo’s meer.”

Nieuws247.be