6 °C Antwerp, BE
woensdag 6 december 2023
6 °C Antwerp, BE
woensdag 6 december 2023

Marie Verhulst: “Ik kan geen bedrijf leiden”

Foto: DPG Media

Marie Verhulst had haar start als nieuwe baasje van Samson altijd anders voorgesteld dan hoe het gelopen is. Marie haar leven is altijd heel vlotjes verlopen, en kende maar weinig tegenslag in haar leven. Behalve misschien die ene tegenslag… een tegenslag waardoor heel de wereld werd getroffen.

“Wat noem je een tegenslag natuurlijk? Dat ze groot aankondigen dat je het baasje van Samson wordt en dat een pandemie alles lam legt? Ach, er zijn mensen die hun geliefde verloren door corona. Dan is mijn tegenslag maar een kleintje”, lacht Marie in Dag Allemaal.

Ondertussen heeft Marie de job van haar vader Gert Verhulst volledig kunnen overnemen als baasje van Samson. Voor zijn andere job, leider van een zakelijk imperium, daar past ze toch liever voor.

“Daar heb ik echt geen ambitie voor. Andere mensen zijn daar veel capabeler voor dan ik. Met cijfertjes bezig zijn, ik zou er zot van worden. En ik kan het gewoon niet. Ik was er op school maar met de hakken over de sloot door, ik kan geen bedrijf leiden.”

Maar Marie staat niet rustig aan de zijlijn toe te kijken hoe het er allemaal aan toe gaat. “Als het over Samson gaat, liggen veel beslissingen bij mij. Ik schrijf mijn bindteksten zelf, bepaald welke liedjes er gezongen worden en wat ik aandoe. Bij K3 wordt dat beslist voor hen, je kan niet drie meiden loslaten en zeggen: ‘Doe maar!’ Ik heb mee hun laatste show geschreven en ben er regie-assistent.”

Nieuws247.be