26 °C Antwerpen, BE
vrijdag 17 december 2021
26 °C Antwerpen, BE
vrijdag 17 december 2021

Meer dan 1000 mensen hebben zich hiervoor nu al aangemeld!

Vanavond geeft de bekende kinderpsychologe en auteur Klaar Hammenecker om 19u00 een gratis webinar rond haar nieuwste groeiboek ’50 keer durven’. Samen met Uitgeverij Averbode helpt en adviseert de 49-jarige Klaar uit Sint-Amands (Puurs) ouders in het leren loslaten van hun kinderen zodat ze durven groeien, iets waar ze met haar nieuwste boek op inspeelt. Door haar jarenlange praktijkervaring als kinderpsycholoog weet ze als geen ander hoe ze op een speelse manier kinderen uit hun comfortzone kan halen: “Ouders kunnen veel doen om hun kinderen te helpen, maar het is pas wat kinderen zelf doen dat hen zelfvertrouwen geeft”, zegt Klaar. In haar groeiboek ’50 keer durven’ krijgen kinderen de kans om aan de hand van 50 uitdagende opdrachten op zoek te gaan naar hun dapperste zelf. Daarnaast vind je er #Familychallenges en maar liefst 15 bladzijden achtergrondinfo, specifiek voor ouders en grootouders want zij spelen een belangrijke rol in het stimuleren en helpen groeien van hun kroost.

In het ’50 keer durven’-webinar, dat met ruim 1000 voorinschrijvingen nu al kan rekenen op grote belangstelling, geeft Klaar donderdagavond een antwoord op de vraag ‘Loslaten, hoe doe je dat?’ Meer dan een goede internetverbinding heb je niet nodig om deze gratis sessie te kunnen volgen.

Inschrijven kan via https://app.livestorm.co/uitgeverij-averbode/50-keer-durven-dat-is-als-ouder-durven-loslaten-maar-hoe-doe-je-dat?type=detailed.

Het groeiboek ’50 keer durven’ van Klaar Hammenecker, uitgegeven door Uitgeverij Averbode, is nu overal te koop.

Nieuws247.be