14 °C Antwerp, BE
maandag 28 augustus 2023
14 °C Antwerp, BE
maandag 28 augustus 2023

Michel Van den Brande: “Ben het strontbeu”

Michel Van den Brande: “Ben het strontbeu”

VTM

Stellingbouwer Michel Van den Brande is wanhopig op zoek naar extra werknemers voor zijn bedrijf Kontrimo. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van stellingen, kampt met een personeelstekort als gevolg van een goedgevulde agenda.

“Door het stijgend aantal werven ben ik DRINGEND op zoek naar bekwame steigerbouwers die mee aan de toekomst van Kontrimo willen werken”, schrijft Van den Brande op Facebook.

“We zoeken vooral gemotiveerde mensen MET ervaring die niet bang zijn van te werken!! Ook onderaannemers, met ervaring, mogen zich ook melden en zullen we met open armen ontvangen. graag delen, verder vertellen of mensen doorsturen”, gaat Michel verder.

“We bieden mooie arbeidsvoorwaarden voor wie echt wil werken. Gelijk de politiekers kunnen we jullie spijtig genoeg niet betalen ,, alhoewel ik vind dat jullie dat meer verdienen of die politiekers die maar bijklussen en hun loon afspreken onder elkaar !!!”

“Ik beloof jullie, ik kom volgend jaar op in de politiek voor de werkende mens te belonen en netto meer over te houden !!!! Ben het strontbeu”, besluit Michel Van den Brande.

Nieuws247.be