13 °C Antwerp, BE
maandag 28 augustus 2023
13 °C Antwerp, BE
maandag 28 augustus 2023

Remco Evenepoel schittert in de spots van Pizza Hut

Foto: Pizza Hut

Pizza Hut, dat eerder al een partnership met de getalenteerde wielrenner Remco Evenepoel aankondigde, lanceert vandaag een nieuwe reclamecampagne waarin de topsporter in de hoofdrol schittert. Als nieuwe ambassadeur is hij vanaf midden september te zien in de tv-spot van de lekkerste pizzaketen van België én krijgt hij dit najaar zijn eigen Remco-pizza.

Pizza Hut werkt graag samen met een wereldtopper als Remco Evenepoel. Hij is dé wielergod van de toekomst maar dat is niet de enige reden waarom Pizza Hut voor hem koos. “We kozen Remco Evenepoel omdat we in hem geloven als ambassadeur én als wielrenner. Bovendien is de talentvolle Evenepoel een doodnormale, sociale jongeman die je perfect aan een tafel in Pizza Hut kan terugvinden.”, zegt Stef Meulemans, CEO bij Top Brands, de Belgische groep waar Pizza Hut onder valt.

Remco Evenepoel is niet zomaar ambassadeur maar hij werkt ook actief mee aan het verhaal van Pizza Hut. De wielrenner is vanaf vandaag te zien zijn in de tv-spots van de pizzaketen en deelde zijn enthousiasme al op zijn sociale mediakanalen. Stef Meulemans zegt: “Het publiek krijgt twee tv-spots, midden september en midden oktober, te zien. In het najaar focussen we op de lancering van de Remco-pizza die vanaf de herfst op de menukaart prijkt. Het wordt er eentje zonder vlees en met veel groenten: natuurlijk de favorieten van Remco!”

Favoriet eten na een étappe? Een lekkere pizza!

Het lijkt ietwat ongewoon maar ook topsporters genieten maar al te graag van een lekkere pizza. Ook Remco Evenepoel. “Na een étappe is het vaak de traditie om een goede pizza te gaan eten. Na een inspanning moet er ruimte zijn voor ontspanning! Dat soort kleine pleziertjes zijn belangrijk in de dingen die ik bereik en houden me in balans.”, zegt de jonge wielrenner.

Benieuwd naar de acteerprestaties van Remco Evenepoel? Bekijk de eerste spot hier.

Volg Pizza Hut op FacebookInstagram of surf naar de website en volg Remco Evenepoel op Instagram.

Nieuws247.be