10 °C Antwerp, BE
vrijdag 19 april 2024

Rode Duivels vergeten het af te maken tegen Wales

Een hoogstaande wedstrijd kan je Wales-België niet noemen. De Rode Duivels hebben het altijd moeilijk tegen Wales, tijdens de laatste zeven wedstrijden tegen Wales konden de Rode Duivels slechts één keer winnen. En daar leek zaterdag eindelijk verandering in te komen nadat Youri Tielemans in de 50ste minuut de 0-1 op het scorebord toverde.

Maar het liep fout, totaal fout. In de 86ste minuut slaagde Wales er toch in om een gelijkspel uit de brand te slepen en dat met een doelpunt van Brennan Johnson. De 21-jarige aanvaller moet in de gaten gehouden worden.

Dat doelpunt werd eerst afgekeurd voor buitenspel, maar door de VAR toch goedgekeurd en dat tot grote woede van Roberto Martinez.

Dinsdag voetballen de Rode Duivels in Warschau, hopelijk kunnen ze daar de puntjes op de i zetten.