5 °C Antwerp, BE
woensdag 24 april 2024

Rode Duivels verliezen leidersplaats na nederland tegen Engeland

Zondagavond voetbalden de Rode Duivels tegen Engeland, de Rode Duivels verloren met 2-1 van de thuisploeg. Voor de eerste keer sinds Roberto Martinez coach is van de nationale ploeg hebben de Rode Duivels amper 1 op 6 gehaald.

De Rode Duivels kwamen nochtans op voorsprong dankzij een doelpunt uit een penalty genomen door Romelu Lukaku en dat na amper 16 minuten wedstrijd.

In de 39ste minuut kreeg Engeland een penalty na een vuile fout van Thomas Munier. Marcus Rashford trapt de bal probleemloos binnen.
In de 64ste minuut komt Engeland op voorsprong dankzij een afgeweken bal van Mason Mount.

De Rode Duivels slagen er niet meer in om de scheve situatie recht te trekken. België verliest de leidersplaats in de Nations League.