21 °C Antwerp, BE
vrijdag 19 juli 2024
21 °C Antwerp, BE
vrijdag 19 juli 2024

Roel Vanderstukken: “Ze laten merken wanneer ze mij teveel moeten missen”

Roel Vanderstukken: “Ze laten merken wanneer ze mij teveel moeten missen”

Foto: DPG Media

Als druk bezette vader heeft Roel Vanderstukken niet altijd evenveel tijd over voor zijn zonen. Hen helpen met hun huiswerk lukt hem bijvoorbeeld niet.

“Dat komt niet door het restaurant, maar door ‘Familie’. Op een draaidag vertrek ik thuis om zeven uur ’s morgens en ben ik pas weer thuis, zónder het restaurant nog eerst bezocht te hebben dan, om half negen ’s avonds. Ik zit elke dag meer dan drie uur in de auto. Als ik écht een aanwezige vader zou willen zijn, en meer tijd doorbrengen met mijn boys, zou ik moeten stoppen met ‘Familie’”, geeft hij toe in Primo.

Dat gemis probeert Roel niet te compenseren op andere manier. Hij vertelt hen heel vaak dat hij hen graag ziet en dat weten de jongens ook.

“Bovendien laten mijn kinderen op hun eigen lieve, onschuldige manier duidelijk merken wanneer ze hun papa te veel moeten missen. Maar ik denk dat ik niet de enige ben in deze situatie, want er zijn heel wat hardwerkende zelfstandigen in ons land die momenteel bezig zijn de economie te redden.”

Nieuws247.be