21 °C Antwerp, BE
vrijdag 19 juli 2024
21 °C Antwerp, BE
vrijdag 19 juli 2024

Sandrine André: “Hij liet mij achter als borg”

Sandrine André: “Hij liet mij achter als borg”

Foto: VTM

Als actrice moet Sandrine vaak vroeg op de set staan bij ‘Familie’. Dat is soms een helse opdracht, zeker wanneer ze ’s avonds nog een show heeft moeten spelen. Al heeft ze in het algemeen weinig last met dat vroege opstaan.

“De wekker durft soms om vijf uur al af te lopen. Ik ben gelukkig een goede slaper. Mijn ouders waren allebei acteurs en namen me regelmatig mee. Ik leerde om me overal neer te leggen als ik moe was. Dat doe ik nog, vijf minuutjes op de set. In het weekend lig ik niet lang in de zetel, er is altijd iets te doen”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Maar ondanks dat Sandrine een harde werker is en goed slaapt, kan ze ook heel erg genieten van vakantie. Zeker in het gezelschap van haar man Hans. En zo heeft ze nog een memorabele herinnering over een weekendje weg.

“Toen mijn man en ik de laatste dag van onze vakantie uit eten gingen, in een klein Frans dorp. Het was nog voor de tijd van de euro. We wilden niet te veel uitgeven en botsten op een schattig restaurant. Het bleek een sterrenzaak. We hadden te weinig geld bij ons. Hans liet me achter als borg en ik hoefde nog net niet af te wassen.”

Nieuws247.be