Sergio Herman heeft in zijn carrière al veel gedaan en heeft er ook niet altijd de makkelijkste jaren opzitten. Hij heeft nu opnieuw een kookboek klaar ‘Colorfoul Cooking’ en heeft een eigen restaurant PrivéPrivée, waar hij voor hele kleine groepjes, bij hem thuis kookt.
“Het koken op zich heeft me altijd het meeste plezier gegeven. Ik heb het altijd gemist na Oud Sluis, mijn eigen plekje waar ik mensen kan verwennen door lekker voor hen te koken. Ik heb de afgelopen jaren heel veel gedaan, maar zelf koken is nog altijd het allerliefste wat ik doe”, vertelt hij aan Gazet van Antwerpen.
Oud Sluis, Pure C, Le Pristine, Blueness en Frites Atelier, Sergio heeft het de voorbije jaren allemaal gedaan. Het maakte van Sergio een echte ondernemer.
“De druk van de driesterrenzaak heb ik meteen ingeruild voor de druk van het ondernemerschap. Of het achteraf gezien allemaal goede keuzes waren, dat weet ik niet. Mijn grootste fout is dat ik nooit een sabbatical heb genomen na Oud Sluis. Ik bleef als een gek werken.”