7 °C Antwerp, BE
woensdag 24 april 2024
7 °C Antwerp, BE
woensdag 24 april 2024

Staat Antwerp te koop?

Staat Antwerp te koop?

Foto: Photonews

Ze zijn afgelopen seizoen landskampioen geworden, maar in de schaduw van de sportieve topprestatie van Antwerp, speelt er zich een soap af rond de bouw van een nieuwe tribune. De tot op de draad versleten én gesloten tribune 2 van Antwerp zou vervangen moeten worden, maar Paul Gheysens wil uitbreiden en hoop zo duidelijkheid te krijgen over de grond waarop de club wil bouwen. Die is namelijk eigendom van Tania Mintjens en Gheysens wil zekerheid dat de club de gronden nog een eeuw mag gebruiken. De bouw van een tribune is namelijk een kostelijk grap.

Er komt maar geen akkoord tussen Gheysens en Mintjens. Gheysens, de baas van Ghelamco, smijt al een tijdje met modder in de richting van Mintjens, de kans is klein dat zij snel tot een akkoord zullen komen. Beiden denken in functie van de toekomst van Antwerp en toch staan hun denkwijzes mijlenver uit elkaar. Mintjens vreest namelijk dat Ghelamco op termijn de club zou willen verkopen en dat wil zij uit liefde voor haar favoriete club absoluut vermijden.

Ghelamco zet ondertussen een aantal van haar projecten te koop omdat er nood is aan geld. Gheysens zou er niet aan denken om Antwerp te verkopen. De toekomst zal uitwijzen of dat al dan niet klopt.

Nieuws247.be