13 °C Antwerp, BE
maandag 13 maart 2023
13 °C Antwerp, BE
maandag 13 maart 2023

Stephanie Planckaert verwent zich graag: “We experimenten graag samen”

Foto: VRT

Wie dacht dat De Planckaerts alleen maar graag klussen en volledig onder het stof door het leven gaan, die kan zijn mening herzien. Stephanie Planckaert en haar dochter Iluna lanceren een make-up box met daarin natuurlijke producten.

“Toen de vraag kwam, waren we direct enthousiast. En toen moest het beste nieuws nog komen, namelijk dat we de box mee mochten samenstellen en dus verschillende make-upproducten moesten uittesten. It’s a tough job, but someone’s got to do it”, lacht Stephanie in Primo.

Hoewel Stephanie en Iluna nog altijd naar de winkel gaan zonder zich eerst volledig op te maken, houden de twee dames er wel van om zich volledig op te tutten. En als het kan, dan nog het liefst samen.

“Wij kunnen er echt de tijd voor nemen om samen te experimenteren met onze look. Of die van de jongere zussen. De wereld stopt dan even met draaien. Als ik naar een première of rode loper moet, doe ik extra mijn best om er glamoureus uit te zien. Dan flirt jezelf opmaken haast met kunst.”

Maar om in het kasteel te werken, dan houdt Stephanie het liever naturel. “Ik ben sowieso een natuurlijk type, ik hou niet van tientallen lagen schmink op mijn gezicht. Maar het één sluit het ander niet uit. Je kan perfect een natuurlijke look hebben met make-up”

Nieuws247.be