10 °C Antwerp, BE
woensdag 28 februari 2024
10 °C Antwerp, BE
woensdag 28 februari 2024

Tom Van Grieken: “ik wil samenwerken met Bart De Wever”

Foto: Photo News

Komt er dan toch een samenwerking tussen Vlaams Belang en N-VA? Partijvoorzitters Bart De Wever en Tom Van Grieken kregen een opvallende boodschap…

“Tom en Bart, maak eerst een afspraak met elkaar en dan een afspraak met de geschiedenis”, klonk het tijdens het Vlaams Nationaal Zangfeest in Antwerpen. Tom Van Grieken reikt Bart De Wever de hand…

“Wij zijn, ondanks de verschillen, altijd bereid tot samenwerking”, benadrukte Tom Van Grieken meteen nadat Bart Fierens, de nieuwe voorzitter van het Algemeen Nederlands Zangverbond de woorden had uitgesproken. Maar ziet De Wever dat zitten?

Tom Van Grieken mag zich dan wel bereid tonen om na de verkiezingen in 2024 aan tafel te zitten met de N-VA van Bart De Wever om de belangen van de Vlaamse Beweging te verdedigen, maar hoe reageert Bart De Wever?

“Het lijkt me echter meer een oproep aan Bart De Wever dan aan ons. Wij zijn, ondanks de verschillen, altijd bereid tot samenwerking. De N-VA-achterban wil dit ook, nu De Wever en zijn partijelite nog”, klonk het bij Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een reactie aan Belga.

Nieuws247.be