17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024
17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024

Tom Van Grieken verklaart oorlog aan Conner Rousseau: “gerechtelijk onderzoek”

Tom Van Grieken verklaart oorlog aan Conner Rousseau: “gerechtelijk onderzoek”

Foto: PhotoNews

Tom Van Grieken verklaart de oorlog aan Conner Rousseau nadat deze betrokken zou zijn in gerechtelijke onderzoeken naar grensoverschrijdend gedrag bij minderjarige jongens. Wat is er aan de hand?

Rousseau zelf wilde volop de strijd aangaan met het Vlaams Belang en kiezers afsnoepen van extreemrechts, maar nu dreigt Tom Van Grieken een aanval te willen plaatsen op de populairste politicus van Vlaanderen. 

Bij monde van Vlaams fractieleider Chris Janssens plaatst het Vlaams Belang een frontale aanval op Conner Rousseau nadat die zijn ophefmakend filmpje online zette. Eén iets verzweeg de Vooruit-voorzitter immers in die video…

Chris Janssens kwam eind 2021 zelf uit de kast, maar reageerde vlijmscherp op het filmpje van Rousseau. En dat om twee duidelijke redenen…

“Hij hekelde niet alleen dat de media geld werd gevraagd om fragmenten te mogen tonen van Rousseaus YouTube-filmpje, maar stelde ook dat deouting er vooral kwam onder druk van onverkwikkelijke verhalen over gerechtelijke onderzoeken”, lezen we in Het Nieuwsblad.

Nieuws247.be