20 °C Antwerp, BE
vrijdag 19 juli 2024
20 °C Antwerp, BE
vrijdag 19 juli 2024

Annie Geeraerts: “Ik heb een grote portie geluk gehad”

Annie Geeraerts: “Ik heb een grote portie geluk gehad”

Foto: DPG Media

Als er iemand is op de set van ‘Familie’ die op handen wordt gedragen dan is het Annie Geeraerts wel. Zij wordt daar door iedereen graag gezien, net zoals haar collega Ray Verhaeghe.

Maar niet alleen haar tv-familie is erg belangrijk voor Annie, ook haar echte familie is het allerbelangrijkste in het leven van Annie.

“Ik heb slechts één kleinkind, maar mijn kleinzoon is inmiddels al 30 jaar en is vlak voor de jaarwisseling getrouwd. Hij noemt mij trouwens niet bomma maar moeke. Of ik ooit overgrootmoeder ga worden? Dat weet ik niet. Ik heb zelfs lange tijd gedacht dat ik nooit grootmoeder zou worden. Maar je knippert een paar keer met je ogen, en plots ben je 30 jaar ouder”, zegt Annie in Primo.

Annie is 97 jaar en er zijn niet veel mensen gezegend met de genen om zo oud te kunnen worden. Maar Annie wel. Haar moeder werd 92 jaar en haar vader 91 jaar.

“Ik besef dat ik ben gezegend met goede genen. En toch heb ik waarschijnlijk ook een portie geluk gehad, want mijn zus, die acht jaar jonger was dan ik, is veertien jaar geleden overleden aan parkinson. Mijn broer, die tien jaar jonger is, leeft nog wel. Hij begint nu ook te klagen over zijn knieën.”

Nieuws247.be