13 °C Antwerp, BE
zondag 19 mei 2024

Beerschot door het oog van de naald tegen Waasland-Beveren

Beerschot heeft het zaterdagnamiddag een tijdje laten hangen tegen Waasland-Beveren. Beerschot, dat in de bovenste regionen van de rangschikking staat, kwam al na een tiental minuten op achterstand na een doelpunt van Joseph Efford. De thuisploeg kreeg geen kans om dat eerste doelpunt te verwerken, enkele minuten later maakte Daan Heymans er namelijk al 0-2 van voor Waasland-Beveren.
Net voor de rust slaagde Tarik Tissoudali erin om 1-2 te scoren. De preek in de kleedkamer tijdens de rust moest voor vuurwerk zorgen, toch zou het nog tot in de 79ste minuut duren vooraleer Musashi Suzuki er 2-2 van kon maken.
In blessuretijd werd het 3-2, een doelpunt van Bourdin. De vreugde bij Beerschot was van korte duur, het doelpunt werd afgekeurd. En toch slaagde Beerschot er toch nog in om net voor afsluiten het winnende doelpunt te scoren. Loris Brogno kopt de bal binnen.

De drie punten zijn voor Beerschot, een Beerschot dat nooit 0-2 achter had mogen staan. Maar de scheve situatie op het Kiel werd toch rechtgetrokken. En zo is de debutant in de Jupiler Pro League 15 punten waard uit 7 wedstrijden.