17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024
17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024

Echtgenote Vincent Van Quickenborne kraakt: “heel heftig”

Foto: Photonews

Toen Vincent Van Quickenborne bedreigd werd door de drugsmaffia moest hij onderduiken, maar die dreiging had niet enkel een enorme impact op de politicus zelf..

De liberale politicus geeft toe dat het een heftige periode was die ook een enorme impact had o zijn gezin: “Mijn vrouw is emotioneler dan ik. Er zijn tranen gevloeid en er waren slapeloze nachten”, klinkt het in Humo. Toch was er ook een ander gevolg…

Het gezin van de politicus voelde de negatieve gevolgen van de dreiging, maar hield er ook een hechtere band aan over. Vincent Van Quickenborne onthult wat er in het safehouse gebeurde…

“In het safehouse leerde ik mijn kinderen beter kennen, onze band is hechter dan ooit”, klinkt het niet zonder trots bij de minister in Humo. Ondertussen is het dreigingsniveau verlaagd, maar overwoog ‘Quickie’ nooit om te stoppen als minister van justitie?

“Nee”, klinkt het resoluut bij Vincent Van Quickenborne in Humo. “In Italië heeft de maffia ook onderzoeksrechters uit de weg geruimd, maar vandaag zwaait ze daar niet meer de plak.”

Nieuws247.be