26 °C Antwerpen, BE
maandag 27 juni 2022
26 °C Antwerpen, BE
maandag 27 juni 2022

Hilde Crevits: “Ik zou niet meer weten hoe het voelt”

Hilde Crevits: “Ik zou niet meer weten hoe het voelt”

Foto: PhotoNews

Of je nu het liefst een actieve vakantie hebt, of net helemaal niet, vast staat dat iedereen uitkijkt naar de dagen waarop hi of zij eventjes niet meer aan werk moet denken. Ook minister Hilde Crevits heeft er nood aan en kijkt er naar uit. Haar voorkeur gaat uit naar een actieve vakantie.

“Vorig jaar gingen we naar een fietseilandje in Frankrijk. We combineren dat met heerlijk eten en drinken. De volgende dag gaan mijn vriendin Liesbeth en ik in alle vroegte nog vijf kilometer lopen en dan maken we een grote fietstocht. Ik heb actie nodig om niet zenuwachtig te worden”, lacht Crevits in Nina.

Een vakantie dient vaak om je werk eventjes helemaal te vergeten, maar dat lukt de minister maar moeilijk. Een blik in haar mailbox is nooit veraf.

“Ik zou zelfs niet meer weten hoe het is om je werk volledig los te laten. Mijn mails moet ik elke dag zien. Ik kijk meestal in de ochtend en om vijf uur overleg ik een halfuurtje met mijn woordvoerder”, moet Hilde bekennen.

Maar naast vakantie, wordt het ook vooral een erg drukke politieke zomer. “Het zal een heel druk jaar worden en ik zal moeten studeren. Ik voel dat ik het ontzettend graag doe, maar er zijn ook grote uitdagingen. Het is een beleidsdomein van groot geluk en diepe smart. Ik hoop dat ik het mentaal volhou, want vooral dat zal een uitdaging zijn. maar de zomer zal me volledig opladen. Ik zit vol goede moed.”

Nieuws247.be