17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024
17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024

Nachtmerrie voor Hannelore Simoens: “ik werd achtervolgd”

Nachtmerrie voor Hannelore Simoens: “ik werd achtervolgd”

Foto: VTM

Elke kijker van VTM NIEUWS kent journaliste Hannelore Simoens. Maar nu vertelt de journaliste over een opvallende nachtmerrie…

In Het Laatste Nieuws onthult Hannelore Simoens dat ze een weerkerende droom heeft: “Een thema dat vaak terugkomt, al mijn hele leven, is dat ik achtervolgd word. Of moet weglopen. Of ergens vastzit en niet wegraak”, onthult Hannelore in het dagblad.

“Of mensen moet bevrijden — mijn familie, meestal. Altijd hevige, heftige verhalen dus”, voegt de VTM-journaliste eraan toe. “Ik zal nooit eens dromen dat ik bijvoorbeeld rustig iets zit te drinken op een terras, ik zal in de plaats een nachtmerrie hebben.” Hoe vaak heeft ze dergelijke nachtmerries?

Hannelore Simoens geeft in Het Laatste Nieuws toe dat ze toch zeker twee of drie keer per week verstoord wordt in haar slaap door dergelijke nachtmerries. “Zo echt en zo levendig, dat het soms bijna voelt alsof ik in een parallelle wereld leef. Waardoor ik ’s ochtends vaak even moet bekomen.” Wat zou de achterliggende betekenis zijn van die akelige dromen?

Hannelore Simoens probeerde al eens uit te zoeken waarom ze zo vaak nachtmerries heeft, maar vond niet meteen een sluitend antwoord. “Is het omdat ik in m’n echte leven ook van actie en onrust hou? Misschien”, klinkt het bij Hannelore Simoens in Het Laatste Nieuws.

Nieuws247.be