8 °C Antwerp, BE
woensdag 24 april 2024
8 °C Antwerp, BE
woensdag 24 april 2024

Toen moest Sven de Leijer iets opbiechten

Toen moest Sven de Leijer iets opbiechten

Foto: VRT

Enkele jaren geleden had Sven de Leijer een zaalshow ‘Content’ gemaakt over hoe goed hij in he leven stond. Echter ging er achter de schermen steeds meer mis met hem. “Vlak vóór de première heb ik alles omgegooid”

Enkele maanden voor de première begon Sven namelijk slapeloze nachten te krijgen. “Zes maanden vóór de première kreeg ik echter te kampen met slaapproblemen. Ik sliep hooguit nog twee uur per nacht: ik werd gek en begon mijn bed op den duur als een pijnbank te zien.”, vertelt hij aan ‘Humo’. Het werd voor hem dan ook moeilijk om te zeggen dat het goed met hem ging terwijl dat allesbehalve zo was. “Vlak vóór de première heb ik alles omgegooid en de show geopend met die problemen, omdat ik het gevoel had dat ik het publiek anders iets aan het voorliegen was.”, gaat hij verder.

En het resultaat had hij niet verwacht.

“Toen heb ik ervaren wat zo’n persoonlijk verhaal vermag: de show werd er waardevoller door, minder vrijblijvend. En elke avond klampten mensen met soortgelijke problemen me aan in de foyer.”, laat Sven de Leijer nog weten.

Nieuws247.be