17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024
17 °C Antwerp, BE
vrijdag 21 juni 2024

Wil Conner Rousseau de belastingen verhogen?

Wil Conner Rousseau de belastingen verhogen?

Foto: Photonews

Wil Conner Rousseau de belastingen verhogen? Vooruit wil alvast een grote fiscale hervorming doorvoeren met een stevige tax shift. Wie wint hierbij en vooral: wie verliest?

Het Nieuwsblad dook in de partijprogramma’s in de aanloop van de verkiezingen van 9 juni en bij het socialistische Vooruit vielen enkele opvallende standpunten over de belastingen op…

“Er moet een inkomens- en vermogenskadaster komen. Om zo iedereen eerlijk te laten bijdragen en om sociale voordelen automatisch toe te kennen”, publiceert Het Nieuwsblad over het partijprogramma van Vooruit. En dan heeft de partij van Conner Rousseau één duidelijk streven…

“Er moet een grote fiscale hervorming komen, met een tax shift van lasten op arbeid naar lasten op vermogen en een focus op de lage en middeninkomens.” Hoe gaan de burgers dit voelen?

“Het hogere nettoloon moet op termijn andere verloningsvormen doen verdwijnen, zoals salariswagen of aandelenopties”, lezen we in Het Nieuwsblad over hoe de partij van Conner Rousseau de belastingen wil gaan hervormen.

Nieuws247.be